• +381 21 400 148
  • +381 21 496 333
  • +381 63 271 202
  • +381 64 113 8581

Master class - DEKORACIJE

Šifra oglasa: 2431

Opis

Dekoracije ili ukrašavanje čine najzanimljiviji i najzahtevniji segment pri izradi svake poslastice. One predstavljaju izazov za svakog poslastičara, jer pružaju mnoštvo mogućnosti i zahtevaju puno znanja, raznih veština, kreativnosti, strpljenja i osećaja za estetiku.


Na master classu će biti predstavljeni najnoviji trendovi u svetu poslastičarstva, radiće se sa modernim i trenutno aktuelnim glazurama, razne dekoracije od čokolade u kalupima, modlama, šablonima, na transfer foliji, rad sa izomaltom, i razne druge zanimljive tehnike.

Kremovi koji se izrađuju:

-Ganaš kremovi

-Bavarski kremovi

Mase koje se koriste:

-Čokoladna masa

-Nus masa

-Vanil linzer

-Čokoladni linzer

-Ekspandirani pirinač

Glazure:

-Mirror

-Ganaš

-Mering

-Nugat

-Vinska

Tehnike - dekoracije

-Isomalt ( ruža, listovi, vijuge)

-Čokolada ( sa šablonima koji se mogu napraviti, dekoracije na transfer foliji, ručno pravljenje dekoracija)

-Tehnika Mirror

Kombinacije razlicitih ukusa, kremova i masa.
Upotreba savremenih modli, ali i izrada poslastica u kalupima koji se mogu napraviti u bilo kojim uslovima.


Poslastice koje se izrađuju:

1. Coffee