• +381 21 400 148
  • +381 21 496 333
  • +381 63 271 202
  • +381 64 113 8581

KURS ENGLESKOG JEZIKA

Šifra oglasa: 1351

Opis

Kurs engleskog jezika za odrasle

Znanje stranih jezika se danas podrazumeva ako tražite posao u stranoj firmi, ali i u mnogim domaćim kompanijama. Takođe, donosi Vam niz drugih pogodnosti u životu i širi Vaše vidike, kao što su lakše snalaženje na putovanjima, sticanje novih poznanstava, pristup velikom broju informacija o temama koje vas interesuju, potraga za poslom, knjige, filmovi, muzika i razne druge povoljnosti koje dobijate znanjem stranog jezika.

Engleski jezik je najrasprostranjeniji jezik. U širokoj je upotrebi u međunarodnim, akademskim i poslovnim krugovima. Znanje engleskog jezika povećava mogućnost zaposlenja i omogućava brže napredovanje u poslu.

Metode i načini učenja stranih jezika

Zašto su deca bolja u učenju stranih jezika? Za razliku od odraslih, deca nemaju strahove i blokade koji ih koče. Prijemčiviji su za učenje i lakše prihvatanje novih stvari. Zato mi u našem radu velikim delom primenjujemo iste metode za učenje stranih jezika kod odraslih kao i kod dece!

Činimo da Vam učenje jezika bude zabavno kao i deci, kroz igru i zabavu vas opuštamo i dovodimo u stanje kada nestaju blokade i strahovi od grešaka, a usvajanje novih znanja i jezika ide neuporedivo lakše.

U našem centru je učenje stranih jezika zabavno odraslima koliko i deci!

U našem radu koristimo razne savremene metode učenja stranih jezika za decu i odrasle i izbegavamo učenje stranih jezika konvencionalnim metodama.

Koristimo sledeće metode:

-mape uma

-savršeno pamćenje

-metode za razvoj obe hemisfere mozga

-asocijacije

-igranje uloga

-pričanje priča

-muzika

-pantomime

-Deca se ne boje da greše! Zato Vas podstičemo što više da grešite! Kada prestanete da se brinete zbog mogućih grešaka, opustićete se i početi da uživate u stvarnom učenju jezika!

-Fokusiramo se i bavimo praktičnim stvarima iz svakodnevnog života. Omogućavamo Vam da steknete funkcionalno znanje pomoću koga ćete moći da se snađete i primenite ga u realnim situacijama u životu: u radnji, marketu, pijaci, autobuskoj stanici, restoranu, na poslovnom sastanku, intervjuu za posao, turističkom putovanju.

-Kao najvažnije pomoćno sredstvo u našem radu koristimo mape uma. Mape uma su zanimljive i lako se urežu u pamćenje. Pomoću mapa uma mozak sam prepoznaje ključne reči koje odvajaju bitno od nebitnog i pažnja se zadržava samo na bitnim informacijama.

-Igramo se raznih uloga i situacija iz svakodnevnog života, osmišljamo likove, karaktere i teme. Na taj način se najbolje uči i razvija konverzacija, a polaznicima je veoma zabavno i opuste se.

-Podjednako su zastupljeni su svi tipova učenja. Kombinujemo vizuelni, auditivni i taktilni stila učenja. Na svakih 15-30 min se menja dinamika časa i zadovoljavaju se svi tipovi učenja.

Nudimo Vam:

-Redovne kurseve

-Intenzivne kurseve

-Specijalizovane kurseve

Naš centar

-savršena pozicija, na samo 200 metara od dve škole i tri vrtića

-uvek dostupan parking

-lepo sređen prostor sa dve kancelarije, kuhinjom i dostupnim osveženjem

-velika terasa u prizemlju na kojoj ćemo provoditi vreme kad god nam dozvole vremenske prilike

Cene redovnih kurseva:

Za srednjoškolce i odrasle

Trajanje: 9 meseci/9 rata

Fond časova: 140 časova po 45 min, 2x nedeljno

Cena: 3.400 din.

Popust: -10% popust na dolazak u paru

             -20% popust na izbor dva kursa u našoj ponudi

Termini: u periodu od 15h do 21h, mogućnost organizovanja ranijih termina

Grupe: od 4-6 polaznika, mogućnost individualne i poluindividualne nastave

PRIJAVE SU U TOKU! Pozovite nas i prijavite se putem maila edukacija@agava.rs ili telefona 063/7308484 


0.00 RSD

Molim ulogujte se na sistem

Znate li nekog ko traži posao ili bi koristio ovu uslugu? Pozovi prijatelja i zaradi